LeFant’s nya passion

lefant

Vi på OE är glada att få samarbeta med LeFant, då vi båda har stor passion för sjö och båtar och hela tiden vill förbättra oss när det gäller snabbheten i vattnet under kommande tävlingar 2013.

LeFant´s produkter tar hand om din båt

Vi erbjuder en komplett serie högkvalitativa produkter som är producerade i Sverige och speciellt anpassade för de tuffa förhållanden som råder på väst- och östkusten. Samtliga produkter är framtagna genom en kombination av laboratorietester och verkliga tester i de rätta elementen.

Målsättningen har varit att ta fram produkter som är både högpresterande och lätta att arbeta med. Helt enkelt riktigt bra produkter som ska få din båt att glänsa och dig som användare att bli lycklig.

Mer än 30 års erfarenhet

Vårt huvudkontor ligger på Lidingö utanför Stockholm, där all utveckling och produktion sker. Vi har över 30 års samlade erfarenheter inom utveckling och framställning av bottenfärger samt båtvårdsartiklar som skyddar och förlänger livet på din båt. Kvalitet är ett av våra ledord, därför är Lefant AB självklart ISO certifierat.

Läs mer på http://www.lefant.se

Add Comment