Gill

Untitled-d1

Vår filosofi är mycket enkel, på Gill designar och tillverkar vi marina prestanda kläder och tillbehör som förbättrar upplevelsen av sjömannen. Det är viktigt för oss att få förtroende för alla som seglar, genom att konstruera och tillverka plagg specifikt anpassade för segling och med de mest tekniskt avancerade material som tillgängliga på marknaden.

Vi arbetar uteslutande med tävlande sjömän på alla nivåer i sporten för att säkerställa att vi får den mest exakta feedback vid varje produkt utvecklingsprojekt.

Våra stränga test kriterier, laboratorium procedurer och oberoende tyg-test specialister betyder att vi alltid lyckas ta fram de mest tekniskt överlägsna plagg vid tillverkningen.

Gill är pionjärer av “Yellow Dot fabric classificationsystem”, en klassificering av tygerna för att stoppa den förvirring som kunderna mötte när de köper våra tekniska seglings plagg och har även utvecklat “Fact Patch” som sys in i alla våra segling kläder för att ytterligare hjälpa dig när du väljer att köpa plagg som är bäst för ditt ändamål.  Gill – varumärket för marina entusiaster.

 

Add Comment