Café Opera

cafeopera

När Café Opera öppnade 1980 i brasserieform med nattklubb och kasino, blev det genast landets mest omtalade nöjesställe och träffpunkt för alla åldrar – och har så förblivit. Möjligheterna är oändliga i denna verkligen unika lokal från 1895 med Vicke Andréns enastående takmålningar, stuckaturer och stora kristallkronor i kombination med flera barer och modern inredning.

Café Opera slog upp sina portar den 12 augusti 1980, men redan tidigare har det varit liv och rörelse i det stora Operahuset. Historiens vingslag präglar förstås stämningen i vår kulturminnesmärkta byggnad, men det är också innovationernas och möjligheternas hus med fyra restauranger, cocktailbar, vinkällare och festvåningar.

Café Opera ägs av Nobis AB, en av Skandinaviens ledande koncerner inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen. Företaget driver även andra kända varumärken såsom Guide Michelinkrogen Operakällaren, designhotellet J Nacka Strand, historiska Stallmästaregården, konferens- och mässanläggningen Factory Nacka Strand och flera andra spännande mötesplatser.

Add Comment